18 december 2017

Een kerstborrel in de bedrijfskantine is leuk, zeker als de kerstman op bezoek komt, maar bij BanBouw wilden we dit jaar iets groter uitpakken. Daarom toverden we ons magazijn en een deel van het buitenterrein om tot BanBouw Village; een heus kerstdorp, inclusief eettentjes, kraampjes vol koopwaar, sfeervolle muziek en ander nostalgisch vertier.

De directie van BanBouw sprak vroeg in 2017 de wens uit om alle medewerkers van de werkmaatschappijen van de BanBouw-groep (BanBouw, Van Eck Trappen en Kozijnen, Place for Bizz en Lemon Suites), inclusief aanhang, eens samen te brengen. Een kerstviering werd gezien als de perfecte gelegenheid daarvoor. Eén praktisch probleem: vierhonderd mensen passen niet in de kantine, en een zaaltje huren is ook zo standaard. Bovendien beschikken we zelf over de ruimte.

Om onze niet al te sfeervolle loods om te toveren tot geschikte locatie, waren er heel wat handjes nodig. Na een uitvoerige, twee dagen durende ombouwoperatie was BanBouw Village er ineens. Alle moeite was niet bepaald voor niets, want de opkomst was enorm. Honderden tevreden collega's besteedden hun BanBouw-biljetten - een in de smaak gevallen alternatief voor het kerstpakket - bij de deelnemende winkeliers, swingden op feestelijke klanken, proostten met collega's op het bijna voorbije jaar en smikkelden van de met liefde bereide gerechten. Ook de kinderen hoefden zich niet te vervelen; zij konden hun energie kwijt op het springkussen of de ski-simulator, of bijkomen in de speciaal ingerichte kerstbioscoop.

Bijna iedereen was het er dan ook wel over eens: Christmas in BanBouw Village moet een vervolg krijgen.

Op onze Facebookpagina is een kleine selectie van foto's te vinden.

BanBouw dankt iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van het evenement. We wensen iedereen prachtige feestdagen en alle goeds voor 2018!