Hoogste punt appartementencomplex Den Hoppenhof bereikt

3 juli 2017

Vorige week bereikten we het hoogste punt van Den Hoppenhof in Geldrop. Die mijlpaal werd vrijdag 30 juni gevierd met de toekomstige bewoners van het exclusieve appartementencomplex.

Voorafgaand aan het hijsen van de vlag konden de kopers van de zes appartementen voor het eerst een kijkje nemen in hun in aanbouw zijnde woning. De oehs en ahs waren niet van de lucht en men was het er dan ook wel over eens: Den Hoppenhof wordt een schitterend pand.

Na de bezichtiging was het tijd voor het officiële gedeelte: het hijsen van de vlag - in de bouw het symbool dat het hoogste punt van een bouwwerk is bereikt. Die handeling werd gevolgd door een praatje van Ban Bouw-directeur Jack Aldenhoven. Hij concludeerde in zijn speech dat de bouw van Den Hoppenhof, gestart in februari, tot dusver zeer voorspoedig verloopt. Daarna nodigde hij de enthousiaste kopers en andere genodigden uit het glas te heffen en te proosten op een voorspoedige afloop van het prestigieuze bouwproject.

De middag werd afgesloten met een smaakvolle en gezellige borrel bij restaurant Smaek, op een - weliswaar flinke - steenworp afstand van het bouwterrein aan de Geldropse Stationsstraat. Aan het einde van het jaar zal Den Hoppenhof daar in volle glorie te bewonderen zijn; dan moet het project voltooid zijn.