FORGOT YOUR DETAILS?

Ban Bouw Constructief

Over Ban Bouw

Waarin Ban Bouw zich onderscheidt van traditionele bouwbedrijven
Ban Bouw is een multidisciplinaire vastgoedonderneming. Onze skills liggen niet alleen op het gebied van bouwen. Bouwen is onze natuur. Maar onze passie is creëren. Wij bouwen niet slechts met de focus op het bouwen op zich. Wij bouwen met de focus op de waarde van het eindproduct voor de eindgebruiker. Dit geldt voor onze projecten op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, maar ook service en onderhoud. De rode draad door al onze disciplines is dat de klant ons uitgangpunt is. Wij kijken naar de behoeftes in de markt, creëren een plan en nemen de eindgebruiker vanaf het begin mee in het traject. Door zo te werk te gaan kunnen we veel beter inspelen op de wensen en behoeften van de eindgebruiker.

De kracht van de onderneming
Daar ligt ook precies de kracht van Ban Bouw. Wij zoomen altijd eerst in op de vraag en creëren dan het aanbod op maat. We willen vooral dat onze producten een optimale beleving bieden aan onze klant. Die beleving begint al bij de eerste handdruk. Gedurende het hele traject van ontwikkeling, planning en uitvoering vinden wij het belangrijk om onze klanten aandacht en een vertrouwd gevoel te geven.

Familiebedrijf uit Nuenen
Ban Bouw B.V. werd in 1926 opgericht als Bouwonderneming Aldenhoven Nuenen. Generaties later heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot een onafhankelijke middelgrote vastgoedondernemer, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant. Het bedrijf telt circa 50 vaste medewerkers die zich richten op projectwoningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed. Daarnaast verzorgen zij renovaties, planmatig- en reparatieonderhoud, verbouwingen en restyling van bedrijfspanden en particuliere woningen.

Profiel
Lees meer

Profiel

Ban Bouw B.V. werd in 1926 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een onafhankelijke middelgrote bouwonderneming en projectontwikkelaar, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant.
Certificering
Lees meer

Certificering

Door middel van certificering tonen wij aan te voldoen aan diverse eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en maatschappelijke normen.
Activiteiten
Lees meer

Activiteiten

Het is steeds weer een uitdaging om projecten te ontwikkelen die intelligent omgaan met de beschikbare ruimte, zonder individuele woon- werkwensen tekort te doen.
Groen bouwen
Lees meer

Groen bouwen

Ban Bouw wil haar werk een erfenis laten zijn waar we nu en straks trots op kunnen zijn

Wilt u meer informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Ban Bouw gelooft in de kracht van samenwerking

TOP