FORGOT YOUR DETAILS?

Activiteiten

Het is steeds weer een uitdaging om projecten te ontwikkelen die intelligent omgaan met de beschikbare ruimte, zonder individuele woon- en werkwensen tekort te doen. De activiteiten van Ban Bouw beslaan een breed scala. Van (project)woningbouw tot utiliteitsbouw en commercieel vastgoed, maar ook renovaties, verbouwingen, restyling en onderhoud van gebouwen.  Omdat we ons zo breed inzetten, kennen we geen echt specialisme. Onze kracht zit hem in het maatwerk. Bij Ban Bouw is er voor elke uitdaging een oplossing.

Onderhoud
Lees meer

Onderhoud

Het goed onderhouden van uw vastgoed is erg belangrijk want iets waar u zoveel waarde aan hecht en zoveel in investeert, moet zorgvuldig in stand gehouden worden.
Uitbreiding en renovatie
Lees meer

Uitbreiding en renovatie

Zowel op het gebied van nieuwbouw en op het gebied van renoveren en restaureren van (monumentale) panden hebben wij veel ervaring.
Utiliteitsbouw
Lees meer

Utiliteitsbouw

Ban Bouw heeft al 80 jaar ervaring in het bouwen van bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Veelal in de regio maar ook daarbuiten.
Woningbouw
Lees meer

Woningbouw

Woningbouw is een van de kernactiviteiten binnen Ban Bouw. Zowel (project) woningbouw als woningen voor particulieren of ingewikkelde appartementencomplexen.

Wilt u meer informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

TOP