FORGOT YOUR DETAILS?

Certificering

Ban Bouw is VCA**2008/5.1 gecertificeerd.
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om hen veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het is een programma waarmee bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

Ban Bouw is een SBB-erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat jongeren die een mbo-opleiding volgen in de bouw of infra, het vak in de praktijk kunnen leren. Wij zorgen ervoor dat iedere leerling wordt begeleid door een ervaren leermeester. Wij vinden het belangrijk om leerlingen de tijd, ruimte en begeleiding te geven die zij nodig hebben om het vak te leren, naar school te gaan en praktijktoetsen uit te voeren.

Ban Bouw is aangesloten bij Woningborg
Het Woningborg-certificaat helpt u het afbouwrisico en de financiële en emotionele gevolgen daarvan tot een minimum te beperken. Het Woningborg-certificaat zorgt er bij faillissement van de bouwonderneming voor dat uw woning zonder meerkosten wordt afgebouwd én dat de bouwkundige kwaliteit ervan tot zes jaar na oplevering gewaarborgd wordt. Bij ernstige gebreken heeft u zelfs tien jaar garantie!

Ban Bouw is lid van de vereniging van bouw- en infrabedrijven Bouwend Nederland, met ongeveer vijfduizend aangesloten bouwbedrijven de grootste werkgeversorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland is een organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is.

Wilt u meer informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

TOP