Onderhoud

Bij BanBouw vinden we dat een bouwproject nooit af is. Gebouwen zijn, net als de gebruikers ervan, dynamisch. Ze hebben aandacht en zorg nodig om maximaal te kunnen presteren. Door goede zorg kunnen de capaciteiten van uw kostbare bouwwerk langdurig en optimaal benut worden. Daarom hechten we niet alleen veel waarde aan de bouw. Ook het verzorgen van onderhoud is een van onze speerpunten.

We werken inmiddels voor veel verschillende opdrachtgevers, groot en klein. Voor hen onderhouden we momenteel zo’n tienduizend woningen in het zuidoosten van Brabant. Ook hebben we 250 duizend vierkante meter vloeroppervlak aan vastgoed aan onderhoud, vooral in de regio Eindhoven. De werkzaamheden variëren van het oplossen van kleine storingen tot het maken en uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplan.

BanBouw heeft ontzettend veel ervaring met het onderhouden van onroerend goed. Daardoor zijn we als geen ander in staat om het onderhoud efficiënt uit te voeren en, steeds opnieuw, maatwerk te leveren. Onder maatwerk verstaan we niet alleen een perfecte uitvoering, maar ook een duidelijke en eerlijke communicatie. We beginnen niet voordat we uw wensen nauwkeurig hebben geïnventariseerd en al uw vragen over de werkzaamheden duidelijk zijn beantwoord.

Staan alle lichten op groen? Dan beginnen we. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd door vakmensen in alle mogelijke disciplines. Timmerwerk, loodgieterswerk, schilderwerk, elektriciteitswerk, metselwerk, tegelwerk en zo kunnen we nog wel even doorgaan.