FORGOT YOUR DETAILS?

Ban Bouw onderhoud

Uw vastgoed is gebouwd door vakmensen met veel aandacht voor kwaliteit. Het goed onderhouden van uw vastgoed is na oplevering dan ook erg belangrijk. Want iets waar u zoveel waarde aan hecht en waar u zoveel in investeert moet zorgvuldig in stand gehouden worden. Ban Bouw streeft naar het creëren van een prettige en gezonde omgeving om in te wonen of te werken.

Meerjarenonderhoud
In goede samenwerking met onze opdrachtgevers zijn wij verantwoordelijk voor het onderhoud van ca. 9.000 woningen in de regio Eindhoven. Daarnaast hebben wij circa. 250.000 mvloeroppervlak aan vastgoed in onderhoud. De werkzaamheden variëren van het verhelpen van kleine gebreken tot het maken van een meerjarenonderhoudsplan. Door onze brede ervaring op dit gebied zijn we als geen ander in staat het onderhoud efficiënt uit te voeren. Hierdoor kunnen we een optimale prijs/kwaliteit verhouding garanderen.

Renovaties zijn maatwerk
De renovatie of restauratie van een monumentaal pand is een ingrijpende gebeurtenis. Ban Bouw begrijpt dat ieder pand anders is. Daarom adviseren en leveren wij passend maatwerk. Goede communicatie is in een dergelijk project van groot belang. Eerst maken we samen met u een inventarisatie van de wensen. Afhankelijk hiervan wordt door de architect, of bouwkundig tekenaar, een eerste ontwerp van de plannen gemaakt. Vervolgens gaan we met u in overleg om tot een compleet ontwerp op maat te komen. Aansluitend volgt de uitvoering. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd door vakmensen in alle mogelijke vakdisciplines: timmerwerk, loodgieterswerk, schilderwerk, elektriciteitswerk, metselwerk en tegelwerk. Neem via onderstaande gegevens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vakkundig en professioneel
Goed uitgevoerd onderhoud komt voor een belangrijk deel aan op communicatie met en respect voor gebruikers.

  • Onze onderhoudsmedewerkers zijn vakbekwaam en beschikken over uitstekende sociale vaardigheden. Dat betekent dat ze professioneel, discreet en ordelijk te werk gaan. Als verlengstuk van onze organisatie.
  • Ons eigen service management systeem stelt ons in staat om samen met de opdrachtgever onderhoudscontracten te beheren.
  • 24-uursdienst

Neemt u voor informatie over Ban Bouw onderhoud of voor het melden van een reparatie contact op via:
040-283 19 05 of het onderstaande formulier.

Ik wil meer weten over Ban Bouw Onderhoud

TOP