FORGOT YOUR DETAILS?

Meerjarig onderhoud Fontys Hogescholen

Fontys is een kennisinstituut en is met 4.000 medewerkers en 40.000 studenten één van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland met een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren. Er zijn 29 instituten en die verzorgen ruim 100 bacheloropleidingen in de varianten voltijd, deeltijd, duaal en in-service.

Ban Bouw voert in opdracht van Fontys Hogescholen het meerjaren onderhoud uit van alle locaties in Eindhoven en Den Bosch. Al deze locaties samen hebben een vloeroppervlak van ca. 115.000 m2 verdeeld over 7 gebouwen.

Opdracht: Meerjaren onderhoud
Dienst Huisvesting en Facilitaire Zaken (H&F) is binnen Fontys onder andere verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het vastgoed. Deze dienst wilde graag meer uniformiteit, helderheid en transparantie in de manier waarop de activiteiten, bouwkundige werkzaamheden, werden uitbesteed.
De afdeling H&F heeft daarom gezocht naar een goede balans tussen enerzijds het uitbesteden van werkzaamheden en anderzijds op de juiste momenten intensieve betrokkenheid en sturing van de projectleiders binnen H&F. Deze hebben zij gevonden bij Ban Bouw onderhoud.

Het gaat om uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden en reparaties als:
– Afwerking gebouwen: stukadoorswerk, schrijnwerk (binnenwand afwerking, systeemplafonds e.d.)
– Dagelijks voorkomend bouwkundig herstel
– Reparatie van draaiende delen zoals deuren en ramen
– Calamiteiten (bouwkundige herstelwerkzaamheden na inbraak, brand).

<Terug naar het overzicht

Ik wil meer weten over Ban Bouw Onderhoud

Opdrachtgever Fontys Hogescholen
Oppervlakte ca. 115.000 m2
Architect -
Status Meerjarig contract
TOP