FORGOT YOUR DETAILS?

Renovatie woonzorgcentrum Sint Janshof Vlijmen

De renovatie van woonzorgcentrum Sint Janshof in Vlijmen heeft circa een jaar in beslag genomen en bestond uit twee delen. In de eerste fase werden de 32 appartementen en 2 groepswoningen van de bewoners gerenoveerd. Dit gebeurde per vier om de overlast zoveel mogelijk te beperken en de overige appartementen bewoonbaar te houden. In fase twee is het restaurant gerenoveerd en kreeg een aantal interne ruimten een nieuw uiterlijk of een andere bestemming.

Het ontmoetingscentrum maakt deel uit van Schakelring zorgcentrum Sint Janshof.  De nieuwe ‘huiskamer van Vlijmen’ bevat onder meer een café restaurant, een buitenterras en ruimten voor de kapper en pedicure. Ook heeft De Hop een eigen ingang in het zorgcomplex.

Nieuws:
Brabands Dagblad – 11 januari 2014 – ‘de Hop nieuwe huiskamer van Vlijmen’ 
Heusdense Courant – 13 januari 2014 – ‘Ontmoetingsruimte De Hop geopend’

 

<Terug naar het overzicht

Renovatie Schakelring Sint Janshof Vlijmen
Opdrachtgever Stichting Schakelring (Waalwijk)
Architect KOW uit Eindhoven
Constructeur JV2 Bouwadvies
Opgeleverd 2014
TOP