Onderhoud diverse Fontys gebouwen

BanBouw verzorgt in opdracht van Fontys Hogescholen sinds 2014 het onderhoud van alle locaties in Eindhoven en Den Bosch. Al deze locaties samen hebben een vloeroppervlak van ca. 115.000 m2 verdeeld over 7 gebouwen.

Enkele voorbeelden uit dit onderhoudscontract:

  • Van Fontys Hogescholen hebben wij opdracht gekregen een algehele verbouwing te realiseren in gebouw TF te Eindhoven. Hierbij worden op de begane grond, de 1e, 2e en 4e etage diverse bouwdelen compleet verbouwd. Dit houdt onder meer in: het slopen van wanden en plafonds, inclusief binneninrichting; het plaatsen van nieuwe wanden, kozijnen en glaspuien; het vernieuwen van de E- en W-installaties; het vernieuwen van plafonds; schilderwerk en tot slot de vloerafwerking. De totale bouwvlek bevat ongeveer 5500 m2 vloeroppervlakte.
  • In het schoolgebouw R1 aan Rachelsmolen in Eindhoven hebben we voor de start van het schooljaar 2015-2016 een verbouwing en herinrichting gerealiseerd.
  • Als onderdeel van meerjarig onderhoud realiseerden we voor Fontys in 2015 een verbouwing van de 3e etage in de Witte Dame.
  • Voor Fontys Hogescholen in Venlo hebben we een renovatie van de sporthal uitgevoerd en deze omgebouwd naar les lokalen.