FORGOT YOUR DETAILS?

Ons team

Arthur LindeboomOnderhoudsmonteur
Arthur Lindeboom, onderhoudsmonteur bij Ban Bouw werd in 2015 vakman van het jaar in de categorie Bouw van de Ir. Noordhofprijs. Hij werd door de jury vooral geprezen om zijn allround vakmanschap, zijn technische kennis, zijn hulpvaardigheid en collegialiteit. Op de vraag wat het grootste compliment is dat hij ooit heeft gehad zei hij: "Dat de klanten tevreden zijn". Directeur Jack Aldenhoven: "Op een vakman als Arthur kun je altijd bouwen. Hij heeft echt hart voor de zaak en is daarmee zeer waardevol. We zijn dan ook erg trots op hem".

Ir. Noordhofprijs 2015 - Bouw

Leo SmetsTimmerman
"Ik ben in 1997 bij Ban Bouw komen werken als timmerman", vertelt Leo Smets. "Er is inmiddels veel veranderd op de bouw; we werken tegenwoordig vaak met machines die het werk gemakkelijker maken. Maar zo nu en dan vraagt een klant om een stukje ambachtelijk timmerwerk en dat is toch het mooiste wat er is."

Leo heeft in zijn loopbaan veel werk onderhanden gehad. Hij wordt vaak ingezet bij particulier werk; zowel nieuwbouw als verbouw. Hij is een positief ingestelde vakman met veel technische kennis. Een echte leermeester die zijn kennis graag wil delen met anderen. Hij begeleidt leerlingen en is een mentor voor jonge werknemers. Leo brengt zijn leerlingen niet alleen technische vaardigheden bij, maar leert hen ook dat een goede werkhouding en instelling erg belangrijk is. "In 2013 hebben ze mij genomineerd voor de Ir. Noordhofprijs. Het is fijn om op deze manier gewaardeerd te worden." aldus Leo. "De Ir. Noordhofprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste vakman of vakvrouw in Zuidoost-Brabant op het gebied van bouw, metaal of mechatronica. Helaas heb ik niet gewonnen maar het is mooi dat men op deze manier het vakmanschap in de regio promoot. Misschien komen er dan wat meer jongeren die met hun handen willen werken."

Ir. Noordhofprijs 2013 - Bouw

TOP