Wat we doen

BanBouw is breed georiënteerd. Van (project)woningbouw tot utiliteitsbouw en commercieel vastgoed, maar ook renovaties, verbouwingen, restyling en onderhoud van gebouwen: we hebben het allemaal in de vingers. Daardoor kennen we geen echt specialisme. Onze kracht zit hem in het leveren van maatwerk. Bij BanBouw is er voor elke uitdaging, groot of klein, een passende oplossing.

Woningbouw

Woningbouw is een van de kernactiviteiten binnen BanBouw. Een relatief eenvoudig huis, een nieuwbouwproject of een groot wooncomplex? U zegt wat u wilt hebben; wij zorgen voor een constructie die staat als een huis.

Lees verder >

Utiliteitsbouw

BanBouw heeft al bijna een eeuw ervaring met het bouwen van bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Winkelcentra, hotels, kantoorpanden, wasstraten, noem maar op. Voor elke uitdaging komen wij met een passende en slimme oplossing.

Lees verder >

Service & Onderhoud

Een mooie constructie bouwen is één ding, maar het in opperbeste conditie houden is iets anders. We hebben ons gespecialiseerd in het goed onderhouden van uw vastgoed, zodat uw kostbare bezit mooi, veilig, functioneel en waardevast blijft.

Lees verder >

Uitbreiding en renovatie

We hebben ervaring met nieuwbouw, maar weten ook een monumentaal pand in de oorspronkelijke staat te herstellen. Ook uitbreidingen, of het nu om een woonhuis of een kantoorgebouw gaat, hebben we in de vingers.

Lees verder >