Woningbouw

Woningbouw, een van onze kernactiviteiten, is een gevarieerde discipline. De ene keer bouwen we in opdracht van een particulier een hypermodern vrijstaand woonhuis met zwembad, de andere keer gaan we in een omvangrijk appartementencomplex aan de slag om tweehonderd woningen weer toekomstbestendig te maken.

Wat altijd hetzelfde is, is de mate van deskundigheid waarmee we onze werkzaamheden voorbereiden en uitvoeren. We zetten de juiste mensen op de juiste plaats. En altijd met respect voor de opdrachtgever, gebruiker, omgeving en gemaakte afspraken.

Woonhuizen

Met het bouwen is het in de jaren twintig van de vorige eeuw allemaal begonnen voor BanBouw. Hoewel we bijna honderd jaar na dato véél meer doen dan huizen bouwen, is het nog steeds een discipline die we prima in de vingers hebben en graag inzetten.

Appartementencomplexen

Wij beschikken over het juiste gereedschap om van elk appartementencomplex iets neer te zetten dat staat als een huis. Geen kille verzameling woningen, maar een thuis voor veel mensen. Een gebouw dat leeft en de omgeving verrijkt.

Woonwijken

We bouwen huizen en appartementen die orkanen kunnen weerstaan, maar ook het realiseren van een complete woonwijk gaat ons niet boven de pet. In goed overleg met de belanghebbenden zorgen wij dan voor de bouw van een attractieve woonomgeving waarin het goed leven is.

Projecten