Dakrenovatie Albert Heijn XL – Helmond

De AH XL in Helmond krijgt een niet te onderschatten rol binnen plan Oranjekade, dat BanBouw gaat realiseren. Dat project is momenteel nog volop in ontwikkeling, maar de hamstervriendelijke supermarkt is al (bijna) klaar met de bouwwerkzaamheden.

De Helmondse AH XL aan de Torenstraat is in de tweede helft van mei grondig verbouwd. Het was een indrukwekkende operatie, die met behulp van een strakke planning en door veel verschillende partijen werd uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn: een opgefrist interieur, een nieuwe routing en meer aandacht voor gezond en vers eten. Op 31 mei gingen de deuren van het slot en kon er weer naar hartenlust gewinkeld worden in een compleet opgeknapte Albert Heijn XL.

BanBouw leverde ook een bijdrage aan de verbouwing. Wij zorgden voor de dakrenovatie van het historische pand, waarin in vervlogen tijden nog de Torro en de Konmar huisden. Zodra deze dakrenovatie er op zit zijn we echter nog lang niet klaar in het centrum van Helmond. Onze rode busjes zullen nog vaak gezien worden in de buurt van het kanaal, zeker als Oranjekade straks écht van de grond komt.