Revitalisatie winkelcentrum Jan Heijnstraat – Tilburg

Het winkelcentrum aan de Jan Heijnstraat in Tilburg heeft een grondige make-over gekregen in de periode augustus 2017 tot en met maart 2018. Naast de buitengevels, is ook de indeling van het winkelcentrum aangepast. De hoofdentree is omgebouwd tot een overdekte promenade, met een glazen plafond voor veel lichtinval. Aan het einde van die passage is horeca komen te zitten. Links van het hoofdpad vindt het winkelend publiek de AH XL.

BanBouw heeft ook de verbouwing van de expeditieruimte van die supermarkt gerealiseerd. Aan de andere zijde zitten, zoals eerder ook al het geval was, andere winkeliers, echter wel in een moderner jasje.

OpdrachtgeverInspire Real Estate BV
ArchitectAerde Bogert Architecten

  • 2018, week 6

    Impressie Albert Heijn XL

  • 2018, week 2

    Voortgang werkzaamheden

    2018, week 2

  • 2017, Week 51

    Gevel- en plafondwerkzaamheden

  • 2017, week 49

    Werk in uitvoering

    2017, week 49

  • 2017, week 45

    Ruwbouwfase