Service en onderhoud woningen Wooninc.

Wooninc. is met ca. 10.000 wooneenheden een van de grootste woningcorporaties in de regio Eindhoven, met een historie die teruggaat naar 1919. Optimalisatie van maatschappelijk rendement staat bij Wooninc. voorop. Zij beheren en verhuren betaalbare huurwoningen voor mensen met een relatief laag inkomen zoals senioren en studenten. Daarnaast is Wooninc. vastgoedondernemer met de focus op waardecreatie en financieel rendement, door ook in de vrije sector woningen te ontwikkelen en te exploiteren.

Sinds 2001 verricht BanBouw diverse werkzaamheden voor Wooninc. zoals reparatie, klachtenafhandeling en totaalonderhoud. Voor circa 40% van de woningvoorraad. Dit gaat jaarlijks om een grote hoeveelheid kleine opdrachten welke door BanBouw compleet worden uitgevoerd. Deze opdrachten variëren van het vernieuwen van een complete badkamer tot het vervangen van bijvoorbeeld een raamslot.

24/7 service
Voor calamiteiten of dringende reparaties die niet tot de volgende dag kunnen wachten, bijvoorbeeld ernstige lekkages, gaslucht in de woning of storing in de elektra, kunnen huurders contact opnemen met een spoedtelefoonnummer. BanBouw zorgt daarna dat de reparatie in zeer korte tijd wordt uitgevoerd door een van onze deskundige onderhoudsmedewerkers.

Onderhoudsteam
BanBouw werkt steeds met een eigen onderhoudsteam om de service en het onderhoud van Wooninc. te waarborgen. Deze medewerkers zijn allround vakmannen die naast technische ook uitstekende sociale vaardigheden bezitten. Dat betekent dat ze professioneel, discreet en ordelijk te werk gaan. Als verlengstuk van onze organisatie.

Beheersysteem
Alle opdrachten worden verwerkt in een beheersysteem waarmee Wooninc. op ieder gewenst moment kan zien in welke woning welke aanpassingen zijn verricht, of wat de status hiervan is.