16 juli 2018

Na een jaar wachten was het weer zover: de BanBouw Barbecue werd weer gehouden. Dit feestelijk moment was ook direct de perfecte gelegenheid om een aantal jubilarissen in het zonnetje te zetten. En zij zijn letterlijk in het zonnetje gezet, want de weergoden waren ons gunstig gezind.

Op een zonovergoten vrijdagmiddag werden de tafels klaar gezet, de barbecues in gereedheid gebracht en de muziekboxen getest. Voor de medewerkers was het duidelijk: de BanBouw barbecue stond op het punt van beginnen. Om 16.00 uur gingen de computers uit, sloten de bouwhekken en werd er koers gezet naar de tuin achter het pand op de Collseweg.

Jack Aldenhoven opende de barbecue door een aantal jubilarissen in het middelpunt van de aandacht te zetten. Onderhoudsmonteur Paul Vereijken is dit jaar 25 jaar in dienst bij BanBouw, Chauffeur Arie van Roosmalen mag zich al 12,5 jaar BanBouwer noemen en timmerman Maikel van Kemenade is 10 jaar lid van de BanBouw familie. Natuurlijk werd ook Wilma de Jong niet vergeten, met een dienstverband van maar liefst 12,5 jaar. Het luide applaus maakte duidelijk hoe groot de waardering was voor deze 4 jubilarissen. Vervolgens zijn ook de laatste ontwikkelingen omtrent het BanFonds toegelicht.

Na deze presentatie werd het tijd voor muziek, drankjes en lekker eten. De chefkoks van BanBouw namen plaats achter de barbecue en zorgden er voor dat niemand iets te kort kwam. Toen iedereen zijn buikje rond had gegeten werd het muziekvolume wat opgeschroefd en kwamen de sterke kanten van sommige medewerkers naar boven. Zo werd er nog gezongen en gedanst tot in de late uurtjes. Het was een zeer geslaagd begin van de bouwvak.

BanBouw is nog geopend tot en met vrijdag 20 juli. In week 30 t/m 32 gaan ook wij er even tussenuit voor een welverdiende vakantie. Vanaf week 33 gaan we er met z'n alle weer fris tegenaan! Een hele fijne vakantie allemaal!