Ons team

Hoe is het om te werken bij BanBouw? Niemand kan dat beter vertellen dan onze eigen mensen. Onze medewerkers Arthur Lindeboom, Juul Cauberg en Ellie Worms vertellen er graag over.

Arthur Lindeboom – Onderhoudsmonteur

Arthur Lindeboom, onderhoudsmonteur bij BanBouw, werd in 2015 vakman van het jaar in de categorie Bouw van de Ir. Noordhofprijs. Hij werd door de jury vooral geprezen om zijn brede vakmanschap, zijn technische kennis, zijn hulpvaardigheid en collegialiteit. Op de vraag wat het grootste compliment is dat hij ooit heeft gehad zei hij: “Dat de klanten tevreden zijn”. Directeur Jack Aldenhoven: “Op een vakman als Arthur kun je altijd bouwen. Hij heeft echt hart voor de zaak en is daarmee zeer waardevol. We zijn dan ook erg trots op hem”.

Juul Cauberg – Onderhoudsmonteur

Juul Cauberg is in 2014 bij BanBouw begonnen. Hij is een echte alleskunner. Er zijn maar weinig klussen die hem boven de pet gaan. Zijn veelzijdigheid is niet alleen ons opgevallen. In 2017 won hij namelijk de prestigieuze Ir. Noordhofprijs in de categorie Bouw. Naast zijn all-roundmentaliteit roemde de jury zijn fanatisme in het overdragen van zijn kennis aan de jongere generatie.

Ook binnen BanBouw wordt Juuls kennis goed benut. “Ik word op een werkdag wel heel regelmatig gebeld door collega’s. Blijkbaar weet ik veel dingen, haha. Al vind ik het lastig om dat van mezelf te zeggen. Het is ook niet belangrijk. Als je mensen kunt helpen, moet je dat gewoon doen. En bij Ban Bouw is de drempel om elkaar dingen te vragen erg laag, wat zeer prettig is. We hebben een heel fijn team.”

Juul gaat elke dag lachend naar zijn werk. “Als onderhoudsmonteur bij BanBouw heb je een hele gevarieerde functie. Vaak werk je zelfstandig, maar soms ook in teamverband. De taken die ik uitvoer, zijn erg uiteenlopend. En wat ik ook zo prettig vind, is het contact met klanten. Als je die mensen kunt helpen door goed werk te leveren en een stapje extra te zetten, geeft me dat veel voldoening.”

Ellie Worms – Werkvoorbereider

Ellie Worms is in 2015 begonnen bij BanBouw. Als werkvoorbereider maakt zij planningen van bouwprojecten en zorgt ze ervoor dat er voldoende mensen, materiaal en materieel op de bouwplaats zijn. Maar ook tijdens de bouw ziet Ellie toe op de voortgang en dat alles binnen budget blijft.

“Als werkvoorbereider ben je de spin in het web. Mijn takenpakket is breed en gevarieerd. De functie is erg dynamisch, net zoals BanBouw dat is. Het leuke van dit bedrijf is dat BanBouw een ontwikkelende aannemer is, dus je ziet alle aspecten van de bouw. De sfeer binnen het bedrijf is erg prettig. Mensen zijn betrokken en er is veel collegialiteit. Onnodige hiërarchie en bureaucratie kennen we hier gelukkig niet. Je kunt iedereen aanspreken en iedereen is gelijk.”

“Eén van de grootste voordelen van werken bij BanBouw is de vrijheid die je hier krijgt. Collega’s krijgen hier de ruimte om hun eigen, unieke vaardigheden optimaal te benutten. BanBouw heeft een gezonde ambitie en staat écht open voor eigen initiatief. En we zitten in een prachtig, licht en modern pand. Dat is elke dag opnieuw fijn binnenkomen.”