Wij zijn BanBouw

BanBouw is een multidisciplinaire vastgoedonderneming. Anders gezegd: we doen méér dan bouwen. Bouwen is onze natuur – daarmee is het in de jaren twintig van de vorige eeuw voor ons allemaal begonnen. Maar het liefst creëren we. We richten ons niet puur op de bouwkundige facetten van de bouw. Liever richten we ons op de waarde van het eindproduct voor de gebruiker. Zo creëren we onder meer woongeluk en gebruiksgemak.

Wát we ook doen: de klant is áltijd ons uitgangspunt. We nemen hem of haar vanaf de prilste beginfase van het traject mee en blijven nauw contact houden. Met één doel: een bouwconstructie opleveren waar de pupillen van onze klant nét iets groter van worden.

Een bouwwerk creëren is één ding; het in topconditie houden is iets anders. Het uitvoeren van onderhoud – preventief of ter reparatie – is een vak dat we tot in de puntjes beheersen. BanBouw beschikt over een eigen onderhoudsafdeling, die dag en nacht bereikbaar is om te adviseren of handelend op te treden. Ook ná de oplevering van een pand. Want ook de relatie met onze opdrachtgevers onderhouden we graag goed.

Familiebedrijf uit Nuenen

In bijna 100 jaar tijd heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een partij die niet alleen tegen een stootje kan, maar ook veel disciplines in de vingers heeft. “Wij kennen geen echt specialisme. Maatwerk is onze kracht”.

Nieuws

BanBouw beweegt voortdurend. Wil je weten waar wij werken aan nieuwe projecten en wat de ontwikkelingen zijn? Dat vertellen wij je heel graag. De laatste nieuwsitems over BanBouw vindt je hier allemaal op een rij.

Ons team

Maak kennis met een aantal medewerkers. Hoe is het om bij BanBouw te werken? Niemand kan dat beter vertellen dan onze eigen mensen. Onze trotse medewerkers vertellen er graag over!

Oog voor de omgeving

BanBouw heeft oog voor omgeving, milieu en samenleving. Vanuit die gedachte ondersteunen wij diverse regionale activiteiten op maatschappelijk en sportgebied.

Certificeringen

We hechten veel waarde aan betrouwbaarheid, vakmanschap en professionaliteit. Natuurlijk kunnen we dit van onszelf vinden en zeggen, maar het is beter dat onafhankelijke partijen dit controleren en beoordelen. We zijn daarom ook aangesloten bij diverse keurmerken en beschikken over verschillende certificaten.

BanBouw Blogt

We berichten over nieuwe projecten, hoogste punten en opleveringen, maar er zijn ook gebeurtenissen die om een wat andere benadering vragen. Daarvoor is er deze rubriek: BanBouw Blogt. Onze blogger schrijft met (on)regelmaat over verschillende onderwerpen, die je soms gerust met een schepje zout mag nemen.