Utiliteitsbouw

BanBouw heeft al bijna een eeuw ervaring met het bouwen van bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Winkelcentra, hotels, kantoorpanden, wasstraten, noem maar op. Deze gebouwen moeten, steeds meer, veilig, flexibel, BREEAM-proof, klimaatneutraal en functioneel zijn. Van alle eisen en ontwikkelingen zijn en blijven wij uitstekend op de hoogte. Bij de oplevering krijg je van ons de sleutel tot een duurzaam gebouw dat aan alle eisen en wensen voldoet. Op tijd en binnen budget.

Winkelpanden en -centra

Bij de bouw of verbouwing van een winkelpand of winkelcentrum speelt de factor tijd een grote rol. Bij BanBouw praten we niet graag in clichés, maar voor één keer maken we een uitzondering: tijd is geld. Zolang er gemetseld of getimmerd wordt, rinkelt de kassa niet. Daar zijn we ons goed van bewust en reken maar dat wij alles doen om te zorgen dat er zo snel mogelijk klanten met goedgevulde (en zelf meegebrachte) tassen de winkel verlaten.

Een pand realiseren voor commerciële doeleinden is het resultaat van succesvolle samenwerking en communicatie. Er zijn immers veel meer partijen, zoals winkeliers, bij betrokken. Het bouwen van een winkelcentrum gaat daarmee veel verder dan alleen bouwen.

Bedrijfspanden en kantoren

In ons steeds groter wordende werkgebied is de groei van de economie duidelijk voelbaar. Bedrijven zien het levenslicht of groeien uit hun jasje. Of er wordt besloten om bestaande bedrijfspanden te moderniseren of anders in te richten. Stuk voor stuk zijn dat uitstekende aanleidingen om contact met BanBouw op te nemen. Wij zetten maar al te graag een bouwwerk neer waarin het goed ondernemen is.

Hotels

Niet alleen winkels en bedrijfspanden vallen onder onze tak utiliteitsbouw. Ook met het bouwen van hotels hebben wij ervaring. Een goed voorbeeld hiervan is de realisatie van het Holiday Inn Hotel op het Flight Forum in Eindhoven. Wij zijn als BanBouw de uitdaging aangegaan om een gebouw van 12 verdiepingen met 180 kamers te bouwen, waarin de gasten in iets meer dan een jaar al kunnen verblijven.

Een greep uit onze utiliteitsbouw projecten: