Wat we doen

BanBouw is breed georiënteerd. Van (project)woningbouw tot utiliteitsbouw en commercieel vastgoed, maar ook renovaties, verbouwingen, restyling en onderhoud van gebouwen: we hebben het allemaal in de vingers. Daardoor kennen we geen echt specialisme. Onze kracht zit hem in het leveren van maatwerk. Bij BanBouw is er voor elke uitdaging, groot of klein, een passende oplossing.

Woningbouw is een van de kernactiviteiten binnen BanBouw. Een relatief eenvoudig huis, een nieuwbouwproject of een groot wooncomplex? U zegt wat u wilt hebben; wij zorgen voor een constructie die staat als een huis.

Lees verder >

We hebben al bijne een eeuw ervaring met het bouwen van bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Winkelcentra, hotels, kantoren, wasstraten, noem maar op.

Lees verder >

Naast bouwen en ontwikkelen houden we ons ook bezig met het uitvoeren van service en onderhoud. Onze onderhoudsmonteurs zijn dagelijks onderweg om de meest diverse werkzaamheden en klussen uit te voeren.

Lees verder >

We hebben ervaring met nieuwbouw, maar weten ook een monumentaal pand in de oorspronkelijke staat te herstellen. Ook uitbreidingen, of het nu gaat om een woonhuis of kantoorgebouw, hebben we in de vingers.

Lees verder >