Henri Rijnen

Projectleider

Weetjes

  • Is een bekwaam hobbyfotograaf
  • Gaat graag karten met collega’s

We hebben een mooi clubke!

Veel mensen bij BanBouw kunnen veel, maar sommige kunnen écht bijna alles. Neem nu Henri Rijnen. Hoe uitdagend de opdracht ook; we kunnen hem er met een gerust hart naartoe sturen. Wat zijn ogen zien, maken zijn handen.

Henri is een volbloed-vakman. De inwoner van Middelbeers staat sinds 2014 op de loonlijst en is niet meer weg te denken uit onze selectie. Hij begon als projectbegeleider, maar intussen heeft hij twee lettergrepen van die titel afgesnoept en is hij volwaardig projectleider.

Uitdagende projecten
Van bijzondere projecten gaat Henri’s hart sneller kloppen. “Seriebouw is niet echt in mijn straatje. Ik bouw graag, liefst op ambachtelijke wijze, wat luxere particuliere woningen en specifiekere projecten met veel bijzondere elementen zoals in Hilvarenbeek. Ook over de uitbreiding van ons kantoorpand heb ik me ontfermd, want zo ben ik ook wel weer. De renovatie van Vincentre in Nuenen staat ook hoog op mijn favorietenlijst. Lekker uitdagend.”

Henri’s contactpersonen zijn vaak particulieren met een eigen bedrijf. “Met die mensen ga ik een kortstondig huwelijk aan. Bouwen gaat over geld en vertrouwen, dus er moet een goede basis liggen. Daar investeer ik flink in. Meestal in goed overleg met de architect; die bepaalt het jasje, maar ik bepaal de voering mee. Eenmaal in de realisatiefase ga ik geen bouwkundige uitdaging uit de weg. Als een project klaar is en ik rijd erlangs, krijg ik daar echt een kick van.”

Bloei
Henri is graag bij vrouw en kinderen en heeft zichzelf ontwikkeld tot een bekwaam hobbyfotograaf. Bij onze activiteiten, zoals de zomerse beachvolleybaldag, is hij niet te beroerd om onze sportieve collega’s te vereeuwigen. En in de weekenden haalt hij veel voldoening uit klussen. Maar ook op kantoor komt de bon vivant tot bloei. “De sfeer bij BanBouw is super. Ik heb de beste collega’s die ik me kan wensen. We gaan met enige regelmaat wat drinken of karten, meestal niet in die volgorde trouwens. Ja, we hebben een mooi clubke!”

Wil jij onderdeel worden van het mooie clubke van Henri? Bekijk dan eens de vacature werkvoorbereider en wie weet ben jij onze nieuwe aanwinst!