kirsten-banbouw

Kirsten Reijnders

Directiesecretaresse

Weetjes

  • Moeder van de eerste BanBouw baby
  • Heeft 15 jaar ervaring als officemanager
  • Evenementen organiseren geeft haar energie

‘Laat mij maar regelen, organiseren en aanpakken!’

Als je denkt aan een bouwbedrijf, is de eerste persoon die in je opkomt waarschijnlijk niet de directiesecretaresse. Maar achter de schermen van elk succesvol bedrijf, staat een onmisbare kracht die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. Voor BanBouw is Kirsten Reijnders een van die onmisbare krachten.

Ondertussen is Kirsten alweer zes jaar onderdeel van de BanBouw-familie. Met een achtergrond in IT-management (vijftien jaar als officemanager) bracht Kirsten een schat aan ervaring en expertise mee naar BanBouw. “In het begin was ik eigenlijk een manusje-van-alles,” lacht ze, “Van administratief werk tot aan IT en evenementenplanning, ik was bij veel betrokken.”

Ook in haar huidige rol als directiesecretaresse valt er voor Kirsten naast haar gebruikelijke directiewerkzaamheden genoeg te organiseren en te coördineren: “Laat mij maar regelen, organiseren en aanpakken!”

Uitdagingen

Het leven als een veelzijdige kracht heeft ook zo zijn uitdagingen. “Het is moeilijk om een grens af te bakenen,” erkent ze, “want je roept al gauw van ‘oh kom maar, dat regel ik wel’, terwijl je sommige zaken wel moet delegeren omdat je het gewoonweg niet allemaal kan doen.”

Kirsten’s recente zwangerschapsverlof bracht echter een welkome verandering. “Mijn verlof heeft wel meer structuur gebracht,” zegt ze, “nu ik terug ben is het duidelijker wat ik wel doe en wat niet bij mij ligt.”

Drie moeders in huis

Ook thuis bij Kirsten is het een drukke boel. Met een partner als uitvoerder, twee puberdochters en een baby van vier maanden hoeft ze zich nooit te vervelen. “Ik sport graag en breng graag tijd door met mijn gezin. Gezellig de stad in met mijn meiden, kijken bij de voetbalwedstrijden van mijn jongste dochter en tijd doorbrengen met mijn partner en zoontje. Hij heeft eigenlijk drie moeders in huis, dat is wel bijzonder hoor.”