Leon Rovers

Projectleider en klantmanager Fixxed

Weetjes

  • Begon op zijn 28e als timmerman bij BanBouw en groeide door tot projectleider
  • Leon is een echt natuurmens
  • Houdt van lekker uit eten

Wanneer ik door ons werk iemand zie stralen, doet dat écht iets met me.

Leon Rovers geeft leiding aan de afdeling Fixxed. Een afdeling die wat verstopt zit in het pand van BanBouw, maar geenszins een ondergeschoven kindje is en maar blijft groeien. 

“We doen alles in de bestaande bouw, vooral in opdracht van woningcorporaties en zorginstellingen. Van renovatie tot opfrissing en woningmutaties. En brandwerende voorzieningen aanbrengen, schrijf dat ook maar op. Dat doen we namelijk steeds meer. Qua volume moet je denken aan ongeveer tienduizend woningen per jaar. Daarnaast onderhouden we ook gangen en algemene ruimtes – alles wat een opdrachtgever wil. Alles bij elkaar onderhouden wij zo’n 1,4 miljoen vierkante meter. We werken het hele jaar door. Ook als BanBouw in de bouwvak gesloten is, passen wij op het fort. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar; 365 dagen per jaar en in 2020 zelfs 366 dagen. Ons werk stopt nooit.”

Om als onderhoudsmedewerker bij BanBouw te slagen, moet je niet alleen je vak verstaan, maar ook een prettig en representatief voorkomen hebben. Goed met mensen kunnen werken, oog hebben voor je omgeving en beleefd zijn. Ik kan me niet herinneren dat ik daar ooit klachten over gehoord heb, terwijl ik hier toch al sinds 2004 werk.

We komen veel bij mensen, ook bij kwetsbare mensen. Als we iemand kunnen helpen, bijvoorbeeld door een traplift aan te brengen of door het verhaal van een eenzame oudere aan te horen, doen we dat oprecht heel graag. Wanneer ik door ons werk iemand zie stralen, doet dat écht iets met me.”