Steun Niels on Wheels!

Niels Vink uit Helmond is een 16-jarige leerling van het Dr.-Knippenbergcollege. Hij volgt daar de richting Sport en Bewegen. Na zijn examens in mei gaat Niels zich storten op zijn volgende doel: kwalificatie voor het rolstoeltennistoernooi van de Paralympische Spelen in Tokyo.

Op eenjarige leeftijd moest Niels vechten tegen de levensbedreigende ziekte meningokokkensepsis. Hij won, maar verloor zijn beide benen en verschillende vingerkootjes. Maar Niels is er niet de persoon naar om te treuren om wat hij niet meer heeft. Deze jonge topsporter denkt in mogelijkheden en probeert overal het beste uit te halen. Dat lukt hem bijna altijd, vooral als hij met een racket in de hand in zijn tennisrolstoel zit.

Naar Tokyo

Niels’ ster is rijzende en de volgende grote halte is het land van de rijzende zon. Tokyo, om preciezer te zijn. Hij wil namelijk deelnemen aan de Paralympics van 2020. Deelname is alleen voorbehouden aan een heel select groepje rolstoeltennissers; alleen de beste acht op de wereldranglijst mogen meedoen. Om één van deze acht te worden en blijven, staat het komende jaar voor Niels in het teken van deelnemen aan toernooien en punten verzamelen.

Meedoen aan toernooien – en het reizen daarnaartoe – kost ontzettend veel geld. Daarvoor heeft Niels sponsors nodig; partijen die hem het spreekwoordelijke duwtje in de rug willen geven. Om Niels deze steun te geven en ook meer bekendheid te genereren voor deze jonge vechter, heeft BanBouw de zogenoemde Niels on Wheels Challenges in het leven geroepen.

Daag Niels uit voor een challenge!

Niels “denkt in mogelijkheden” en gaat geen uitdaging uit de weg. We zijn daarom samen met hem op zoek gegaan naar een manier van sponsoring die bij Niels past. Tijdens de Niels on Wheels Challenges gaat hij een uitdaging aan met een bedrijf, organisatie of instelling. Wat die uitdaging precies inhoudt? Dat mag u zelf bepalen, dus wees creatief! Er zijn maar weinig uitdagingen die Niels uit de weg gaat.

Natuurlijk kunt u Niels ook steunen middels een donatie via zijn website. Klik hier om direct naar de website van Niels on Wheels te gaan!

Daagt u Niels uit en helpt u hem Tokyo te bereiken?

Ja! Stuur ons meer informatie toe over de Niels on Wheels Challenges

Startschot Niels on Wheels Challenges

Niels on Wheels gaat zijn eerste challenge aan met BanBouw

The road to Tokyo!

 • 28 mei – 01 juni 2019

   

  Open D’Amiens ITF 1 - Halve finale

 • 03 juni - 07 juni 2019

   

  Plock Orlen Polish Open ITF 2 - 2e plaats

 • 24 juni - 28 juni 2019

   

  Wroclaw Cup Polen ITF2 - WINNAAR

 • 3 juli - 7 juli 2019 - WINNAAR

   

  German Open Wheelchair Tennis ITF2

 • 16 juli - 20 juli 2019

   

  32nd Swiss Open ITF1 - Kwartfinale

 • 23 juli - 28 juli 2019

   

  British Open ITF Super Series - WINNAAR

 • 31 juli - 04 augustus 2019

   

  Belgian Open ITF1- winnaar consolation final

 • 7 augustus - 11 augustus 2019

   

  Austrian Open ITF2 - WINNAAR

 • 25/08/20 - 06/09/20

   

  Paralympics Tokyo 2020