Steun Niels on Wheels!

“Op eenjarige leeftijd moest Niels vechten tegen de levensbedreigende ziekte meningokokkensepsis. Hij won, maar verloor zijn beide benen en verschillende vingerkootjes. Maar Niels is er niet de persoon naar om te treuren om wat hij niet meer heeft. Deze jonge topsporter denkt in mogelijkheden en probeert overal het beste uit te halen. Dat lukt hem bijna altijd, vooral als hij met een racket in de hand in zijn tennisrolstoel zit.”

Paralympische Spelen in Tokyo

In het voorjaar van 2019 trad de toen nog 16-jarige Niels Vink het pand van BanBouw binnen. Niels was een jonge ambitieuze sporter die zijn droom na wilde jagen: deelnemen aan de Paralympische Spelen in Tokyo. Hiervoor waren sponsoren nodig en samen hebben we destijds de Niels on Wheels Challenges in het leven geroepen. Middels dit concept kon er geld ingezameld worden om uiteindelijk zijn droom te verwezenlijken, schitteren op de Spelen. Nu, ruim 2 jaar later heeft hij samen met zijn dubbelparter Sam Schröder uit Geleen de gouden medaille weten te winnen in de quadcategorie. Een ongelofelijke prestatie van de jonge topsporter!

Niels droomt al vanaf jonge leeftijd van de Paralympische Spelen. Op eenjarige leeftijd moest Niels vechten tegen de levensbedreigende ziekte meningokokkensepsis. Hij won, maar verloor zijn beide benen en verschillende vingerkootjes. Maar Niels is er niet de persoon naar om te treuren om wat hij niet meer heeft. Deze jonge topsporter denkt in mogelijkheden en probeert overal het beste uit te halen. Dat lukt hem bijna altijd, vooral als hij met een racket in de hand in zijn tennisrolstoel zit. Deelname aan de Spelen was alleen voorbehouden aan een heel select groepje rolstoeltennissers; alleen de beste zestien op de wereldranglijst mochten meedoen. En Niels zou in de top 8 van de wereldranglijst moeten staan om vanuit het NOC*NSF deel te nemen. Om in de top 8 te komen en te blijven, stonden de afgelopen jaren voor Niels in het teken van deelnemen aan toernooien en zoveel mogelijk punten verzamelen. Meedoen aan toernooien – en het reizen daarnaartoe – kost ontzettend veel geld. Daarvoor heeft Niels sponsoren nodig; partijen die hem het spreekwoordelijke duwtje in de rug willen geven.

Volgende halte: Parijs!

Na het binnenhalen van de gouden en bronzen medaille op de Olympische Spelen in Tokyo is Parijs zijn volgende halte. Op de Paralympische Spelen in 2024 gaat hij opnieuw voor het hoogst haalbare: tweemaal goud!

Daag Niels uit voor een challenge!

Niels “denkt in mogelijkheden” en gaat geen uitdaging uit de weg. We zijn daarom samen met hem op zoek gegaan naar een manier van sponsoring die bij Niels past. Tijdens de Niels on Wheels Challenges gaat hij een uitdaging aan met een bedrijf, organisatie of instelling. Wat die uitdaging precies inhoudt? Dat mag u zelf bepalen, dus wees creatief! Er zijn maar weinig uitdagingen die Niels uit de weg gaat.

Met onder andere Smeets AutogroepBurghouwtVan Eck Trappen & KozijnenHoutplexJemo InterieurbouwETB van KeulenVeiligeSportVloerDerison VerzekeringenHypotheKerkhof en De Groot Bewerkingsmachines ging hij bijzondere uitdagingen aan en haalde hij geld op om zijn deelname aan, en de reizen naar, toernooien te financieren.

Natuurlijk kunt u Niels ook steunen middels een donatie via zijn website. Klik hier om direct naar de website van Niels on Wheels te gaan!

Daagt u Niels uit en helpt u hem Parijs te bereiken?

Stuur dan een mail naar communicatie@banbouw.nl!

Startschot Niels on Wheels Challenges

In zijn tweede challenge daagt Niels on Wheels BanBouw en Smeets Autogroep uit!

Niels gaat de uitdaging aan bij Van Eck Trappen & Kozijnen in Son & Breugel!

ETB van Keulen daagt Niels uit! Lukt het hem om 5 ballen binnen één minuut door de haspel te slaan?

VeiligeSportvloer.nl daagde Niels uit voor een challenge met een rijdend doelwit!

Niels on Wheels gaat zijn eerste challenge aan met BanBouw

Smeets Autogroep gaat de uitdaging met Niels aan! Slaat hij 10 ballen binnen 1 minuut door de autoband?

Niels gaat de uitdaging aan met Burghouwt! Hoeveel ballen slaat hij in de mand?

Jemo Interieurbouw daagt Niels uit! Hoeveel ballen slaat hij in de oven?

Raakt Niels binnen één minuut de drie doelwitten in de showroom van De Groot Bewerkingmachines?