Showroom Auto Gulberg in Nuenen opgeleverd

In december 2017 startte BanBouw met de grond- en funderingswerkzaamheden voor de showroom van Auto Gulberg, in opdracht van de heer Prosman. Een kleine vier maanden later is de showroom in Nuenen opgeleverd.
De fundering en staal zijn begin januari aangebracht en vervolgens is de gevel en dak er in snel tempo achteraan gegaan. Door de regenachtige periode werd de voortgang gestagneerd en moest het storten van de betonvloer worden uitgesteld tot begin maart.
In nauw overleg met de gecontracteerde partijen is de gehele afbouw in 4 weken gerealiseerd waardoor de showroom op vrijdag 30 april kon worden opgeleverd.
Inmiddels zijn de auto’s in de showroom gezet en kan Auto Gulberg de deuren van het nieuwe bedrijfspand openen voor haar klanten.
Het bruto vloeroppervlak van de showroom is ca 500m2 met daarbij een werkplaats van ca 75m2 en diverse ruimtes zoals kantoor, receptie, kantine van ca 90m2.
Door de bouw van dit project aan de Collseweg heeft Auto Gulberg een prachtig pand op een mooie zichtlocatie op Eeneind II in Nuenen.