De afgelopen weken stonden voor veel medewerkers van BanBouw in het teken van fit worden. Urenlange trainingsarbeid, leven op sla en water, bezoekjes aan de fysiotherapeut en de nodige rek- en strekoefeningen gingen er aan vooraf. Maar vorige week zaterdag was het dan eindelijk zover: BanBouw Beweegt. 

De deelnemers waren onderverdeeld in 8 teams en zij gingen met elkaar de strijd aan om de felbegeerde BanBouw Beweegt Bokaal. Het speelveld bestond uit 3 verschillende onderdelen: beachvolleybal, curling en bumperbal. Vooral bij het bumperbal zijn de spieren van menig BanBouwer flink op de proef gesteld. Gelukkig waren er tussendoor genoeg rustmomenten om te genieten van het nazomerzonnetje, onder het genot van een hapje en een drankje.

Aan het einde van de middag werd de balans opgemaakt en waren er 4 teams die onderling uit gingen maken wie tot winnaar gekroond zou worden. Na twee halve finales stroomde ‘de Blauwe Beren’ en ‘de Roze Biggetjes’ door naar de finale. Juul Cauberg, Dennis Wouterse, Marieke van Grootel, Leon Rovers en Bart Liebregts, oftewel ‘de Blauwe Beren’, maakte in deze zinderende finale aan alle twijfels een einde. Zij waren de terechte winnaars na een leuke en sportieve dag!