BanBouw bouwt in samenwerking met MRP Development en Rezidenz Development aan ’t Gouwe in Waddinxveen

7 mei 2020

Aan het Spoorpad komt het nieuwbouwproject ’t Gouwe met 23 bijzondere terraswoningen in het centrum van Waddinxveen. MRP Development ontwikkelt dit project in samenwerking met Rezidenz Development. De bouw van de 23 woningen wordt gerealiseerd door aannemer BanBouw.

Nieuwe woningen aan het Gouweplein

MRP Development ontwikkelt de laatste woningen bij het winkelcentrum Gouweplein. De woningen liggen op de begane grond met de voorzijde aan het Spoorpad. Aan de achterzijde is er op de 1e verdieping een privéterras met aangrenzend een gezamenlijke daktuin. CEO Bart Meijer: “Wij zijn blij met de mooie samenwerking met BanBouw en Rezidenz Development en bouwen graag samen met onze partners aan deze bijzondere terraswoningen midden in het Groene Hart”.

Het levendige winkelcentrum Gouweplein met diverse openbaar vervoervoorzieningen, waaronder het NS-station Waddinxveen, liggen om de hoek. De verschillende  woningtypes bieden een keuze uit een veelzijdig woonprogramma. Zo kan in de meeste woningen wonen & werken prima worden gecombineerd.

Waddinxveen is dorps wonen in hartje Randstad

“Veel te doen, alles dichtbij”. Met dit motto profileert Waddinxveen zich. Het dorp ligt in de provincie Zuid-Holland, midden in het Groene Hart, met ruim 28.000 inwoners. In de 13e eeuw is het als dijkdorp ontstaan bij veenontginning op de westoever van de Gouwe. Waddinxveen heeft het dorpse karakter, maar ligt centraal, midden in de Randstad, nabij belangrijke uitvalswegen. Rust, ruimte en groen zijn nooit ver weg. Het is relaxed wonen in hartje Waddinxveen.