11 maart 2019

Net voor kerst bereikte BanBouw het hoogste punt van het Holiday Inn Hotel in Eindhoven. We hebben er even aan gedacht om dat in december te vieren met alle betrokkenen, maar in die maand is er natuurlijk al genoeg te vieren. Bovendien kan het in de laatste maand van het jaar aardig koud zijn, zeker op veertig meter hoogte. Daarom vonden we het slimmer om even te wachten en stonden we afgelopen vrijdag alsnog stil bij deze mijlpaal.

BanBouw ontving vrijdagmiddag alle betrokkenen op een goede steenworp afstand van de bouwplaats, bij Luchtruim. Na een lekker stuk gebak en een dito kop koffie of thee vertelde projectleider Bert Golstein uitvoerig en trots over het bouwproces. De aanwezigen waren erg geboeid door de manier waarop er al maanden hard gewerkt wordt aan het hotel, meenden we te bespeuren.

Na Berts presentatie kon iedereen de recentste ontwikkelingen met eigen ogen bekijken op de bouwplaats. Projectleider Bert, uitvoerder Thomas de Vries en werkvoorbereider Erik van Dommelen verzorgden een rondleiding. Vanzelfsprekend ging men ook het dak op en werd er genoten van het uitzicht over de Eindhovense skyline.

Zoals het hoort op een feestelijke hoogstepuntviering, sloten we de dag af met een gezellige borrel. Daar vonden we het wel weer tijd voor, drie dagen na carnaval.