Lidl in winkelcentrum Kernkwartier geopend

Op woensdag 7 oktober is het nieuwe filiaal van supermarkt Lidl geopend in het gerenoveerde winkelcentrum Kernkwartier in Nuenen. Met een winkeloppervlakte van circa 1500 vierkante meter is het een van de grootste Lidl supermarkten in de regio en tevens de eerste in Nuenen. In verband met corona waren er geen grote festiviteiten gepland, maar dit lost de supermarktketen op middels feestelijke klantenacties en aanbiedingen. 

De nieuwe winkel is onderdeel van de revitalisering van winkelcentrum het Kernkwartier. Na het vertrek van de Albert Heijn en de herindeling van het winkelcentrum is er ruimte vrij gekomen voor de Lidl. En deze ruimte wordt optimaal benut door het Duitse concern. Zo krijgen verse producten uit het assortiment veel aandacht, is er een bakkerij en een tapasafdeling en beschikt de supermarkt over een klantentoilet. De Lidl had voor zijn nieuwe klanten verschillende leukacties, interessante aanbiedingen en kregen de eerste 100 Lidl plus-klanten een gratis bloemenboeket.

“Heel veel mensen zijn blij met de Lidl in Nuenen. Voorheen moest ik namelijk altijd naar Tongelre.”

Naast de verbouwing van de supermarkt zijn ook veel winkeliers verhuist elders in het Kernkwartier, is de passage verlengd en heeft de gevel aan de zijde van de Lidl een opfrisbeurt gehad.