Lidl supermarkt ’t Karregat genomineerd voor Mooiste nieuwe supermarkt van Nederland

Supermarkt Lidl in ’t Karregat in Eindhoven is genomineerd voor “Mooiste nieuwe supermarkt van Nederland”. Samen met vier andere supermarkten strijden wij om deze mooie uitverkiezing. 

De supermarkt aan de Urkhovenseweg in Eindhoven, die we van 2019 tot 2020 hebben gemoderniseerd, werd eerder dit jaar al cum laude opgeleverd. Na een verbouwing van bijna tien maanden kreeg het project na de oplevering het hoogst haalbare cijfer toebedeeld. En nu volgt het volgende grote compliment, in de vorm van de nominatie voor “Mooiste nieuwe supermarkt van Nederland”.

De supermarkten die kans maken op de uitverkiezing zijn op basis van een uitgebreid locatiebezoek en beoordelingen aan objectieve criteria geselecteerd. Uit in totaal 19 inzendingen heeft de vakjury vijf supermarkten geselecteerd, waaronder dus de Lidl in ’t Karregat.

Het doel van de uitverkiezing is om de aandacht voor vormgeving en architectuur bij de ontwikkeling van supermarktvastgoed nog meer te vergroten. De winnaar wordt in november bekend gemaakt.

Meer informatie over deze prijs is te vinden via de website van Supermarkt & Ruimte.