Gulle Santa strooit met bijzondere cadeaus tijdens kerstviering BanBouw

20 december 2019

Donderdag 19 december: die datum stond al een aantal weken omcirkeld in de agenda-apps van onze collega’s. Die avond stond de jaarlijkse kerstviering van BanBouw op het kerstmenu. En niemand ging met lege handen naar huis…

Dak eraf

Decor van het festijn was dit jaar restaurant de Hooghe Bergh. Die naam is vermoedelijk een spitsvondige verwijzing naar het naastgelegen, nogal heuvelachtige, landgoed Gulbergen, ook wel het Dak van Brabant genoemd. Dat dak ging er dan ook af.

Veel BanBouwers bleken ineens over verrassende zang- en danskwaliteiten te beschikken. Zo zongen onze collega’s diverse megahits van Frans Duijts moeiteloos mee. En dat werd unaniem een belachelijk groot succes.

Het gezegde ‘aan mijn lijf geen polonaise’ ging niet ook niet op voor ons. Een lange stoet aan collega’s volgde elkaar behendig door het restaurant, tafeltjes, stoelen en obers.

Uitslag Toblerone-actie

Ook was er nog de uitslag van de Toblerone-actie. Een aantal weken geleden riepen we collega’s op om op social media bij te dragen aan de zichtbaarheid van ons bedrijf. Met een origineel Sinterklaasgedicht en een vernuftige LinkedIn-post zette twee BanBouw’ers ons bedrijf in de digitale schijnwerpers. Als beloning ontvingen zij ieder een Toblerone-reep van 4,5 kilo. Als werkgever willen we er tenslotte voor zorgen dat onze mensen ook tijdens de feestdagen voldoende calorieën binnenkrijgen.

Persoonlijke verrassing

Na vijf gangen waren de magen gevuld, maar de handen nog niet. Ook daar kwam verandering in. Kerstpakketten met een pak crackers, een blikje ragout en een flesje Chateau Migraine zijn natuurlijk enorm leuk, maar wij gaven onze collega’s graag iets nóg persoonlijkers. Daarom ontving iedereen een geschenk dat werd begeleid door een persoonlijke kerstwens en videoboodschap.

Season’s Greetings

BanBouw kijkt terug op een fantastisch 2019 en wanneer je dit nog leest, ben je waarschijnlijk dermate betrokken dat jij ook belangrijk voor ons bent geweest in het bijna voorbije jaar. Hoe dan ook: we wensen jou en je dierbaren sfeervolle feestdagen en een in alle opzichten buitengewoon goed 2020. We zien je graag in het nieuwe decennium weer terug!