Vernieuwde pand Place for Bizz de Hurk feestelijk geopend

1 november 2019

Het is tien jaar geleden dat we het hoofdgebouw van bedrijvencentrum De Hurk verbouwden en in de jaren die volgden is het pand aardig uit z’n jasje gegroeid. Daarom begonnen we afgelopen januari met de uitbreiding van Place for Bizz Eindhoven De Hurk en net vóór de bouwvak vond de oplevering plaats. Gisteren was de feestelijke heropening.

Dat de verbouwing noodzakelijk was, bleek wel uit het feit dat er ondertussen een wachtlijst was voor het verhuren van kantoren. Alle units in het hoofdgebouw waren verhuurd en ook de vergaderruimtes waren niet meer toereikend. In minder dan een half jaar tijd hebben we in de cascovleugel dertig kantoren, zes vergaderruimtes, een lounge en kantine gebouwd. Daarnaast zijn de algemene ruimtes op de begane grond anders ingedeeld en is de ingang verplaatst.

Namens BanBouw was het voltallige projectteam – Julian Dirne, Bart Smits en Teun Jacobs – en directeur Jack Aldenhoven aanwezig. Zij zagen dat de aanwezigen flink in de watten werden gelegd met koele drankjes en hete hapjes. Zoals de huurders van Place for Bizz, zo weten we uit ervaring, eigenlijk elke dag goed worden verzorgd.

Na het openingswoord van Jack Aldenhoven en Marc Kuipers vond het officiële moment plaats. Henk Aldenhoven en Jac de Turck hadden de eer om het lint door te knippen en zo het pand officieel te openen. Henk Aldenhoven en Jac de Turck zijn beide mede initiatiefnemers van Bedrijvencentra Regio Eindhoven, waar Place for Bizz weer onderdeel van is.

Na de officiële handeling werd men rondgeleid door de lieflijke hostessen van Place for Bizz. En natuurlijk ging de kurk van de champagnefles. Want op een succes als dit mag best gedronken worden!