Vakantiegevoel op BanBiniBeach

16 september 2019

Afgelopen zaterdag werd het terrein van BanBouw voor eenmaal omgetoverd tot een heus privéstrand, compleet met klinkende loungemuziek en glazen. Met een heerlijk nazomerzonnetje, koude dranken en heerlijk eten werd het een perfecte dag voor de eerste editie van BanBiniBeach.

Kleurrijke parasols, koele Corona’s, coole loungemuziek en een beachvolleybalveld. Wie niet beter zou weten, waande zich afgelopen zaterdag op het strand. Aan het begin van de middag startten we de subtropische playlist en opende BanBiniBeach haar deuren. Al snel wisten sportieve BanBouw’ers in vakantiemodus de weg te vinden naar de drankjes die op het hele terrein verkrijgbaar waren.

De kinderen konden al hun energie kwijt op de wipeoutbaan en hun creatieve brein het werk laten doen aan de knutseltafels. Dat gaf alle ouders de mogelijkheid om ongestoord te smashen, serveren, blokkeren en duiken in het mulle beachvolleybalzand.

Hoog niveau

Niet alleen het beachvolley vond plaats op hoog niveau. De 12-jarige Janne Jacobs, dochter van onze timmerman Patrick Jacobs, trakteerde alle badgasten op een prachtige paaldansshow. Janne werd vorig jaar Nederlands Kampioen Paaldansen en tijdens BanBiniBeach liet ze zien waarom.

Gewoon heerlijk

Natuurlijk mag lekker eten op zo’n zomerse dag ook niet ontbreken. Catering Gewoon Koen zorgde voor overheerlijk voedsel dat ter plekke werd bereid in de buitenkeuken. Vers vlees van de barbecue, gele pulled pork-hamburgers en frietjes voor de kleinsten.

Alle ingrediënten waren aanwezig voor een prachtige eerste editie van BanBiniBeach. Met een volle maag, verbrande hoofden en uitgeputte kinderen keerde iedereen tevreden huiswaarts. Het was een mooie stranddag, en dat gewoon in Nuenen!