Feestelijke Hoogtepuntviering bij Houtse Akker in Mierlo-Hout

21 december 2023

Op woensdag 20 december 2023 werd op project Houtse Akker in Mierlo-Hout een bijzondere mijlpaal gevierd: het bereiken van het hoogste punt van de bouw. Tijdens een gezellige bijeenkomst kwamen alle kopers, het projectteam en wethouder Gaby van de Waardenburg samen om dit heugelijke moment te vieren.

De bijeenkomst vond plaats in een van de woningen, zodat alle aanwezigen warm en droog konden genieten van de heerlijke glühwein, warme chocolademelk en kerstbrood.

Voordat de vlag de hoogte in ging, spraken kopersbegeleider Wendy van Horrik en Directeur BanBouw Mark Peters, alle aanwezigen toe. Daarna kregen enkele enthousiaste kinderen, toekomstige bewoners van het bouwplan, de eer om samen met projectleden Gert Jan van Wanrooij en Jan Vullings de vlag te hijsen. Dit symbolische moment benadrukte de betrokkenheid van alle generaties bij dit project.

Na de formele handeling kregen de kopers de kans om hun nieuwe woning te verkennen en meer contact te leggen met hun toekomstige buren. Tegen het einde van de middag keerde iedereen huiswaarts met een gevoel van voldoening en enthousiasme, in afwachting van de gezelligheid van de komende kerstdagen. En kerst 2024? Die vieren de toekomstige bewoners in hun nieuwe huis. Want de definitieve verhuizing Houtse Akkers staat in de zomer van 2024 op de planning.