Maatregelen BanBouw m.b.t. coronavirus

Bij BanBouw hebben we onderstaande maatregelen genomen om de verspreiding van het corona-virus te beperken. We nemen onze verantwoordelijkheid hierin en we volgen daarbij de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. Aan de hand van deze richtlijnen hebben wij als BanBouw de volgende maatregelen genomen:

Werken vanuit huis of met aangescherpte maatregelen
Collega’s die hun werkzaamheden vanuit huis op kunnen pakken, werken thuis. Degene die hun werkzaamheden niet thuis uit kunnen voeren, werken met aangescherpte maatregelen zoals apart pauzeren, extra handen wassen en het zoveel mogelijk vermijden van sociaal contact. Mocht u contact op willen nemen met een van onze medewerkers, dan kan dit telefonisch binnen kantoortijden of per mail.

Bouwprojecten gaan door met aangescherpte maatregelen
Voor zover mogelijk gaan de werkzaamheden op onze projecten door. Echter wel vanzelfsprekend met aangepaste maatregelen. Zo bewaren we minimaal de aangegeven afstand van 1,5 meter, wordt er apart gepauzeerd en verlenen we bouwplaatsmedewerkers geen toegang op het moment dat zij een van de onderstaande klachten ondervinden.

Fysieke afspraken en bezoeken beperken
Er vinden zo min mogelijk fysieke bezoekmomenten en afspraken plaats en we maken zoveel mogelijk gebruik van online communicatie.

Bij (milde) klachten blijven onze medewerkers thuis
Bij (milde) klachten zoals hoesten, niezen, koorts, last van de luchtwegen of lichte griepklachten, blijven onze collega’s thuis.