Uitbreiding bedrijfspand – Nuenen

Op de Collseweg in Nuenen is het hoofdkantoor van de BanGroep gevestigd. Het pand dat jarenlang fungeerde als kantoor voor BanBouw, wordt inmiddels gebruikt als thuisbasis voor diverse entiteiten van de bouw- en vastgoed groep. Hierdoor barst het kantoor uit zijn jasje!

De nieuwbouw wordt in samenwerking met Arcon houtconstructies opgebouwd uit een gelamineerde houten constructie met CLT-vloeren en wanden. CLT staat voor Cross Laminated Timber -ofwel kruislaaghout- en is een houtbouwproduct opgebouwd uit kruislings verlijmde houten platen. De constructie blijft in het zicht en het interieur krijgt een ‘industriële look’ met veel glas. Net als de huidige kantooromgeving. Vanwege de complete uitvoering in houtbouw, wordt de aanbouw niet alleen het nieuwe kantoor van Arcon maar óók het visitekaartje. Klanten die geïnteresseerd zijn in massieve houtbouw kunnen hier worden ontvangen.

Naast de nieuwbouw wordt ook een bestaande vleugel van onderhoudslabel Fixxed onder handen genomen, met onder andere een nieuwe gevel, nieuwe vloer en glazen puien. Verder wordt ook de binnentuin opnieuw aangepakt, met een heerlijke lunchplek voor collega’s.

De start van de verbouwing vindt medio oktober plaats en naar verwachting kunnen de nieuwe kantoren in Q1 van 2022 in gebruik worden genomen.

banbouw-uitbreiding-kantoorpand-nuenen
OpdrachtgeverBanGroep
 • Week 27:

  Bovenaanzicht nieuwe pand

 • Week 24:

  Nieuwe trap geplaatst

  BanGroep Nuenen

  Week 24:

 • Week 14:

  Constructie corridor tussen huidige en nieuwe pand

  Nieuw kantoor BanGroep

 • Week 12:

  Nieuw kantoor BanGroep

  Bangroep nieuw kantoorn

  Week 12:

 • Week 2:

  Kantoorpand BanGroep

 • Week 47:

  Houtconstructie

  Week 47:

 • Week 41

  Boorpalen aanbrengen

  banbouw-uitbreiding-bedrijfspand-aanbrengen-boorpalen banbouw-uitbreiding-bedrijfspand-aanbrengen-boorpalen