Uitvoerder Thomas de Vries in het zonnetje gezet tijdens kleurrijke kijkmiddag in Mierlo

14 juli 2020

Sinds begin oktober staat BanBouw gestationeerd aan de Industrieweg in Mierlo voor de uitbreiding van een bedrijfspand. De oplevering van het project nadert en dat is een mooi moment voor het projectteam, dat bestaat uit Bart van der Wijst, Thomas de Vries en Joep Knook, om een kleurrijke kijkdag te organiseren voor het BanBouw personeel. Een dag waarbij overigens vooral Thomas zelf in de schijnwerpers stond, vanwege zijn 20-jarige jubileum bij ons familiebedrijf.

Op vrijdag 10 juli werden de medewerkers van BanBouw hartelijk ontvangen in een van de onlangs opgeleverde bedrijfshallen. Daar gaf projectleider Bart van der Wijst een presentatie over het bouwproces van de afgelopen maanden, aan de hand van zelfgemaakte dronebeelden.  Na de presentatie namen Bart en Thomas de aanwezigen mee voor een rondleiding door het nieuwe bedrijfspand, dat bestaat uit drie bedrijfshallen en een kantoorruimte met een totale oppervlakte van 3600 m2.

Thomas de Vries, al 20 jaar BanBouwer

Tijdens deze dag stond niet alleen het project in de schijnwerpers, maar ook Thomas werd in het zonnetje gezet. Ter ere van zijn 20-jarige dienstverband bij BanBouw kreeg hij van directeur Gijs van Doorn een persoonlijk cadeau overhandigd in de vorm van een ingelijste karikatuur. We zijn bij BanBouw ongelofelijk trots op medewerkers als Thomas en dat mag gezien worden. Daarom kwam zijn – als twee druppels water lijkende – karikatuur ook terug op de taart en op een ruim drie meter hoog doek. Thomas, bedankt voor jouw inzet in de afgelopen 20 jaar en op naar de volgende 20!