Uitbreiding van de Veldsink Campus in Nuenen is een feit na oplevering

11 oktober 2018

Aan het begin van dit jaar zijn wij gestart met de verbouwing van de Veldsink Campus op De Pinckart in Nuenen. Onder andere een upgrade van de kantoorvleugel, renovatie van het ‘hart’ van het gebouw en een extra bouwlaag met kantoordelen werden in de afgelopen maanden succesvol gerealiseerd.

De Veldsink Campus biedt huisvesting voor diverse partijen. Naast de Veldsink Groep, waar onder andere Veldsink Adviesgroep, NBG en VCN deel van uit maken, zijn er ook huurunits waar lokale ondernemingen werkzaam zijn en hun klanten ontmoeten. Dat is ook waar het gebouw voor staat: ontmoeten en samenwerken.

Na een periode van 10 maanden is het nieuwe pand van de Veldsink Campus op woensdag 10 oktober opgeleverd. De campus is uitgebreid met maar liefst 600 m2 aan kantooroppervlak en het bestaande gebouw heeft een upgrade gekregen. Ook zijn er zonnepanelen op het dak geplaatst.

Op dit moment zijn er nog werkzaamheden gaande op het buitenterrein rondom de Veldsink Campus, maar het inrichten van het pand kan beginnen. Het streven is om op 5 november volledig operationeel te zijn.