12 maart 2014

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding van bouw projecten. Zoals planning, kostenbewaking, tijdsbewaking en overige voorbereidende taken tot en met de oplevering van het project. Je werkt nauw samen met collega werkvoorbereiders en rapporteert aan de projectleider. Je signaleert besteksafwijkingen, controleert werktekeningen en je draagt zorg voor een correctie projectadministratie en archivering. Je kan op meerdere projecten worden ingezet die verschillen qua omvang en tijdplanning.

 

Wij bieden

  • een afwisselende en zelfstandige functie
  • een jonge, dynamische en transparante werkomgeving
  • ruimte voor ideeën en creatieve oplossingen
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (marktconform)


Organisatie

Ban Bouw B.V. werd in 1928 opgericht als Bouwonderneming Aldenhoven Nuenen. Generaties later heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot een onafhankelijke middelgrote bouwonderneming / projectontwikkelaar, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant. Ons bedrijf telt circa 40 vaste medewerkers die zich richten op projectwoningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed, renovaties,verbouwingen en restyling van bedrijfspanden en particuliere woningen. Ban Bouw gelooft in de kracht van samenwerking. Ons ambitieniveau ligt hoog. Als projectontwikkelaar hebben wij oog voor onze omgeving, hart voor huisvesting en staan wij altijd open voor nieuwe initiatieven.


Wij vragen

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met MBO/ HBO werk en denk niveau en minimaal 5 jaar ervaring. Als geschikte kandidaat beschik je over:

  • kennis van woning- en utiliteitsbranche
  • ervaring in renovatie en groot onderhoud is een pre
  • nauwkeurigheid, accuraatheid, proactief zijn, een goede dosis werklust en een no-nonsense aanpak
  • sterke communicatieve vaardigheden en zelfstandigheid

Interesse

Voor meer informatie over de functie of het sturen van een sollicitatiebrief, kunt je contact opnemen met Dhr. Gijs van Doorn via 040-2831905 of gijs@banbouw.nl