werken-bij-baanbrekend

BanBouw: baanbrekend

Wanneer je baan meer is dan werk

Op zoek naar een baan waarbij jij de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen en jezelf te ontplooien? Wij bieden je een organisatie waar je kunt bloeien en groeien en waar jouw baan meer is dan werk. Binnen ons familiebedrijf voel je jezelf thuis binnen een organisatie die jouw werk en kansen biedt tussen veel vrouwen en mannen die samen met jouw baanbrekend werk verrichten.

Baanbrekend in saamhorigheid

Werken bij BanBouw is leuk. Ons personeelsverloop ondersteunt die stelling. En vraag het anders maar aan de mensen die hier werken, want zij kunnen het weten. Je merkt het ook als je door ons pand aan de Collseweg loopt. We vinden het belangrijk dat er ook ruimte is voor ontspanning. Zo hebben we regelmatig een gezellige borrel om bij te praten of organiseren we een van de vele personeelsuitjes. Maar hoe is het nu om te werken bij een organisatie als BanBouw. Niemand kan dat beter vertellen dan onze eigen mensen.

werken-bij-banbouw-projecten

Baanbrekend in projecten

We beschikken over een prachtige orderportefeuille met toonaangevende nieuwbouwprojecten zoals Oranjekade in Helmond, innovatieve en duurzame woningbouwprojecten als Zuiver Bosrijk in Eindhoven. Maar ook de transformatie van een voormalige school naar een luxe appartementencomplex of het bouwen van een exclusieve villa in hartje Nuenen behoren tot onze opdrachten. Geïnteresseerd om ook te werken aan dergelijke projecten? Kom dan eens langs aan de Collseweg in Nuenen. De koffie staat voor je klaar!

Baanbrekend in opleiden

Ben je een denker, een doener, een wereldverbeteraar? Ben je iemand die altijd het resultaat van je werk wil zien? Bouw je graag mee aan het woon- en leefgeluk van anderen? Dan heb je vast eens gedacht aan het volgen van een opleiding in de bouw. In de bouw ben je verzekerd van een baan en je draagt bij aan de verbetering en het mooier maken van Nederland.

werken-bij-banbouw-thomas

Baanbrekend in groei

Bij BanBouw vinden we het belangrijk dat onze collega’s, naast de mogelijkheid om zichzelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen, zich ook kunnen ontwikkelen op project- en werkbasis. Een mooi voorbeeld hiervan is uitvoerder en mister BanBouw Thomas de Vries. Thomas, bouwjaar 1980, is al sinds 1997 in BanBouw-outfit te vinden op de betere bouwplaatsen in de regio. En als dat aan de sportieve Nuenenaar ligt, blijft dat ook nog wel even zo.

Baanbrekend in balans

Er wordt bij BanBouw hard en geconcentreerd gewerkt, maar tegelijkertijd is de sfeer bijna altijd ontspannen en zijn onze deuren geopend. Collega’s krijgen de vrijheid om zelf te bepalen hoe het werk wordt ingedeeld en we hanteren flexibele werktijden. Lange lijnen en bureaucratie? Nee, dank je. Liever zijn we open, eerlijk en direct tegen elkaar. Even bij iemand binnenlopen heeft altijd de voorkeur boven een mailtje sturen. Wel zo efficiënt. En ook veel gezonder.

Op zoek naar een baanbrekende functie?