Meewerkstage bedrijfseconomie

BanBouw bloeit. Niet alleen in het voorjaar, wanneer de sneeuwklokjes hun kopjes weer opsteken en de jassen weer open kunnen, maar het hele jaar door. Bijna wekelijks start er wel ergens een nieuw project, gaat de vlag uit om omdat we een hoogste punt hebben bereikt of heffen we het glas op de oplevering van een uitdagend project. Het zijn mooie, maar ook drukke tijden.

Wat we zoeken

Die ontwikkelingen zijn niet alleen op de bouwplaats, maar ook op kantoor merkbaar. Want ook daar leggen we een stevig fundament voor onze activiteiten. We hebben daarom een vaste leerplek voor een tweedejaars stagiair(e) bedrijfseconomie. Zoek jij een mooie stageplaats? Dan is dit een kans die je binnen moet koppen!

Wat ga je doen?

Je verwacht het vast niet: als stagiair(e) bedrijfseconomie draai je mee op de financiële afdeling. We hebben een gevarieerd en met zorg samengesteld takenpakket voor je. Dat draagt bij aan je ontwikkeling tot een complete en gewilde bedrijfseconoom. Je krijgt bij ons de ruimte om, met jouw frisse blik, met goede initiatieven te komen en werkt nauw samen met je collega’s.

Wat we van je vragen

We zijn op zoek naar een tweedejaars stagiair(e). Iemand die minstens net zo veel interesse in het financiële vak en bedrijfsprocessen heeft als een kapper in jouw vakantieplannen. En iemand die even nieuwsgierig is als een schoonmoeder; je wilt alles voor de volle 100% weten en begrijpen. Maar we zoeken ook een aanpakker; iemand die verantwoordelijkheid neemt en initiatief toont. Daar staan we open voor!

Dit hebben we je te bieden

Als stagiair(e) bedrijfseconomie bij BanBouw kun je rekenen op een afwisselende stage en een fijne eigen werkplek. Je draait mee in een leuk team, dat bepaald niet uit stoffige boekhouders bestaat. We geven je de ruimte om je schoolopdrachten uit te voeren en begeleiden je daarbij. Ook bieden we je een stagevergoeding. En last but not least: sterke koffie en verhalen op maandagochtend, verse non-stop hits op de achtergrond, koud bier en gloeiend hete bitterballen op de laatste vrijdag van de maand krijg je er allemaal bij!

Het is natuurlijk handig om je vacature op papier terug te lezen? Klik hier om ‘m te downloaden.

Over BanBouw

BanBouw, geboren in 1926, is een familiebedrijf uit het schilderachtige Nuenen. Net als onze oud-plaatsgenoot Vincent van Gogh creëren wij ook waardevaste kunstwerken, al gebruiken we daar wat zwaarder gereedschap voor. Bij BanBouw werken tachtig mensen. Samen bouwen, ontwikkelen, onderhouden en creëren we. We streven naar een open bedrijfscultuur waarin iedereen zich thuis voelt. We hopen dat je dat zelf komt ontdekken!

Interesse

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tessa Mom (HR) via 040-2831905 of stuur je je motivatie met cv naar sollicitatie@banbouw.nl