BanBouw voert huisstijl door in het pand en voorziet nieuwe trend: een bijzonder, maar prachtig eindresultaat

31 maart 2021

Wat een likje verf al niet kan veroorzaken. Mocht het je nog niet opgevallen zijn, al kun je er bijna niet om heen: ons bedrijfspand op de Collseweg heeft een nieuw modern jasje gekregen. Vanaf heden is de kleur van ons pand rood, of hoe we het zelf graag noemen; BanBouw-rood!

Sinds 2008 is BanBouw gevestigd in het prachtige pand aan de Collseweg en sindsdien is er veel veranderd. Het interieur is volledig aangepakt, waarbij een open en informele sfeer werd gecreëerd, er werd meerdere malen intern verbouwd en er kwam een meters hoge ‘B’ in de voortuin te staan. Maar dat ons bedrijfspand zo’n flinke metamorfose zou ondergaan had niemand kunnen bedenken. Het werd deze week namelijk voorzien van een likje verf en daarbij werd de BanBouw huisstijlkleur in acht genomen.

Trendzetters

De nieuwe kleur van ons pand straalt niet alleen uit wie wij als BanBouw zijn. Het geven van een opvallende kleur aan je huis of bedrijfspand is namelijk dé trend van de aankomende jaren. Deze trend waait over uit verschillende tropische plekken op de wereld zoals Aruba, Curaçao en Brazilië. En komt tot stand door de behoefte aan zomerse sferen en vrolijkheid. Iets waar we allen ontzettend naar snakken in deze tijden van crisis.

Een ander voordeel van het geven van een likje verf aan je bakstenen, is het weren van warmte. Vanwege de aanhoudende stijging van temperaturen in Nederland, zijn we genoodzaakt te zoeken naar oplossingen om het in de zomer behaaglijk te houden in huiskamers en kantoorruimtes.

Het pand van BanBouw in een nieuw, modern jasje

Over smaak valt te twisten

Het is een opvallende verschijning op het moment dat men over de Collseweg rijdt. De rode kleur valt namelijk behoorlijk op, maar dat is dan ook de bedoeling. “Wij doen graag dingen anders dan anderen”, aldus directeur Gijs van Doorn. “Waar iedereen rechtsaf gaat, gaan wij graag links”. En in dat straatje past deze ingrijpende beslissing ongetwijfeld. “Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar wij vinden het eindresultaat prachtig”, zegt Gijs trots.