BanBouw bezorgt: een dag vol blije gezichten!

15 december 2020

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Helaas was het dit jaar niet mogelijk om een BanBouw kerstfeest te organiseren. Maar daar laten we ons natuurlijk niet door uit het veld slaan. Daarom zijn we zaterdag 12 december, geheel in stijl, de kerstpakketten persoonlijk gaan bezorgen bij onze collega’s. Met aansluitend in de avond de BanBouw Christmas Quiz, waaraan iedereen deelnam vanuit de eigen huiskamer.

Een select groepje collega’s versierde zaterdagochtend diverse BanBouw bussen tot échte kerstbussen. Daarna werden de kerstpakketten een voor een bezorgd bij alle BanBouw collega’s in diverse regio’s in Brabant en Limburg. En dat leverde enorm veel verrassende gezichten op! Heb jij de rode BanBouw kerstbussen ook voorbij zien rijden?

Rondbrengen kerstpakketten BanBouw
Christmas quiz BanBouw

De Online Christmas Quiz

Ook in de avond werd er een feestelijk programma georganiseerd. Maar liefst táchtig collega’s namen deel aan de BanBouw Christmas Quiz, die iedereen thuis voor de buis samen met familie en vrienden kon spelen. Twee presentatoren verzorgde live vanuit een studio een geweldige avond, vol interactie! Alle deelnemers speelden ontzettend enthousiast mee voor de vele prijzen. Al met al een dag vol gezelligheid, plezier en vooral vrolijke gezichten van collega’s. En daar doe je het voor!