Bouwcombinatie Moeskops’ en BanBouw behalen Bewuste Bouwers certificaat

Foto: DC Lelystad door Moeskops’ Bouwbedrijf BV

In opdracht van GLP, ontwikkelaar en beheerder van logistieke panden, realiseert Moeskops’ Bouwbedrijf samen met BanBouw de nieuwbouw van distributie centra op Lelystad Airport Businesspark (LAB). Tijdens de bouw van dit project dienen de principes van de Bewuste Bouwers gedragscode als leidraad. Deze code, die gebaseerd is op vijf essentiële pijlers – de omgeving, veiligheid, vakmensen, milieu en een verzorgde bouwplaats – fungeert als de hoeksteen van het gehele bouwproces.

Een ‘Beste Buur’ zijn in de gemeenschap is een prioriteit voor het team achter het DC GLP Lelystad project. Nadat het project recentelijk is geëvalueerd mogen we  met trots aankondigen dat het bewuste bouwers certificaat is behaald met een indrukwekkende score van 8.3! Deze prestatie, die ‘boven de norm’ valt volgens de Bewuste Bouwers gedragscode, benadrukt de toewijding van het team aan hoogwaardige bouwnormen en duurzame werkwijze.

Bewuste Bouwers: “Bouwcombinatie Moeskops – BanBouw v.o.f. laat zien dat er naast het feitelijke bouwen de juiste aandacht is voor de omgeving, de veiligheid, de bouwplaats medewerkers, het milieu en zeker de verzorgdheid.”

Het bewuste bouwers certificaat is onderdeel van het gerenommeerde BREEAM-programma, dat wereldwijd erkend wordt als de toonaangevende methode voor het beoordelen van duurzaamheidsprestaties binnen de gebouwde omgeving. Met dit certificaat vieren we niet alleen de voortgang van het project, maar het onderstreept ook de toewijding aan een milieubewuste, veilige en duurzame toekomst in de bouwsector.