Genieten van de nazomerzon tijdens BanBiniBeach 2023

19 september 2023

Afgelopen zaterdag werd het terrein van BanBouw op de Collseweg in Nuenen omgetoverd tot een kleurrijk zomerparadijs voor collega’s en familieleden. Met een temperatuur van maar liefst 27 graden was het de perfecte dag voor de tweede editie van BanBiniBeach!

Eén voor één druppelden de bezoekers van BanBiniBeach zaterdagmiddag binnen. Voor even waanden ze zich weer op het strand én dat terwijl de zomervakantie al enkele weken voorbij is. “Het weer is fantastisch, wat een cadeautje voor deze dag”, aldus een van de bezoekers.

Niet alleen de zomerse temperaturen zorgde voor veel vrolijke gezichten. Ook de luchtkussens, de draaimolen, het volleybalveld, de zwembadjes, verkoelende drankjes en heerlijke hapjes vielen in de smaak bij jong en oud!

Beachvolley

Terwijl alle kinderen hun energie kwijt konden op de stormbaan of een van de springkussens, mochten volwassenen zich uitsloven op het volleybalveld. Dat werd dan ook vol overtuiging gedaan! Zo’n dertig collega’s en partners streden om de prijs voor het beste volleybalteam van BanBouw. Na drie ruime zeges mocht het team van Ben van Opstal, Dennis Wouterse, Thomas de Vries en Peter Dekkers zich kronen tot de onbetwiste nummer één.

Nederlands Kampioen

Over de beste gesproken: Janne Jacobs, dochter van onze timmerman Patrick Jacobs, trakteerde ons op een spectaculaire Aerial Pole show. Janne is Nederlands Kampioen en heeft zich geplaatst voor het WK van Polen in oktober dit jaar. Nu vraag je jezelf af: wat is Aerial Pole? Dat is een paaldanssport, waarbij luchtacrobatiek wordt uitgevoerd op een zwevende paal. Een sport met een zeer hoge moeilijkheidsgraad!

Mmm…

Naast onbeperkt popcorn en suikerspin, mochten ook de beste pizza’s en friet niet ontbreken. Na de grande finale van het volleybal, openden de foodtrucks en kon iedereen afsluiten met een vers gebakken pizza, frietje of snack.

Al met al een heerlijke tweede editie van BanBiniBeach, waar iedereen moe, voldaan en zongebruind weer naar huis terug keerden.