Feest in Nuenen: Ir. Noordhofprijs en 90-jarig jubileum Ban Bouw

1 december 2016

Op donderdag 24 en vrijdag 25 november 2016 was het feest in Nuenen. Donderdag vond de uitreiking van de Ir. Noordhofprijs - de prijs voor de beste vakman- of vrouw van Zuidoost-Brabant - plaats bij Ban Bouw. Grote winnaars waren Martien Meuleman (categorie bouw), Quinten Theunisz (junior vaktalent), Frans Bax (metaal), en Henk Vaes (overig / mechatronica). Zij namen op de feestelijke prijsuitreiking dankbaar een welverdiend applaus in ontvangst.

Een dag later vierden we ons 90-jarig bestaan en dat hebben we geweten. Na de introductie van ons Ban Fonds en een kennismaking met de immer vrolijke BanBee, gingen de voetjes van de vloer. Coverband Infinity warmde de zaal op met heerlijke pop- en easy listening-muziek, waarna Elvis-imitator Mark Elbers uit Nuenen het podium en de dansvloer overnam. Het slotakkoord was voor een ontketende Django Wagner. Zijn repertoire viel, net als het buffet en de geserveerde drankjes, erg in de smaak en het bleef dan ook tot in de kleine uurtjes gezellig aan de Collseweg in Nuenen.

Fotograaf Vincent Knoops heeft de twee gedenkwaardige avonden in beeld weten te vangen. Een selectie van zijn foto's is hier te vinden.