Geslaagde kijkmiddag: medewerkers BanBouw kijken ogen uit bij Holiday Inn Eindhoven Airport

8 oktober 2019

Afgelopen vrijdag was het Dierendag, maar ook de medewerkers van BanBouw werden die dag goed verwend. Ze kregen namelijk de kans om het vers opgeleverde Holiday Inn Eindhoven Airport Hotel te bekijken, zónder dat ze daarvoor een kamer hoefden te reserveren. Het werd een gedenkwaardige middag.

Dat BanBouw trots is op dit project – en de manier waarop het is uitgevoerd – is geen groot geheim. Toen het projectteam aanbood om, vlak vóór de ingebruikname van het hotel, hun collega’s een rondleiding te geven, waren de reacties dan ook erg enthousiast. En dus trok een flinke delegatie vanuit Nuenen naar de rand van Eindhoven.

Na een warm welkom met dito koffie en vers gebak nam projectleider Bert Golstein het woord. Aan de hand van een PowerPointpresentatie vertelde hij gedetailleerd over het verloop en de aanpak van het project. Zaken die goed gingen en leermomenten. Maar vooral: hoe voorspoedig het allemaal ging. “Op 28 september 2018 was de officiële starthandeling. En op vrijdag 27 september 2019 leverden we het project op. Voor vergelijkbare projecten staat normaal gesproken twee jaar”, weet hij.

Prachtig uitzicht over Eindhoven

Na de terugblik en een zittende ovatie voor het projectteam, was het tijd voor een rondgang door het hotel. In de stijlvol ingerichte kamers waren de nodige oh’s en ah’s te horen, maar de smartphonecamera’s werden vooral op het dak gebruikt. Het uitzicht over Eindhoven was prachtig en een betere plek om vliegtuigen te spotten zul je bovendien niet gauw vinden. Een ideale plek om een videoclip op te nemen!

Aan het einde van de middag werd ook de kwaliteiten van het barpersoneel nog even getest; het was tenslotte vrijdagmiddag. Ook die waren, geheel in lijn met het voltooide project en de verzorgde rondleiding, uitstekend in orde.

Vervolg

Het succes van dit plan is overigens niet onopgemerkt gebleven. Het ziet ernaar uit dat BanBouw op korte termijn opnieuw een hotel gaat bouwen; een hotel dat zelfs nóg een maatje groter is. Wanneer dat af is, gaan de mensen van BanBouw ongetwijfeld wéér graag kijken…