Niels Vink (17) slaat 900 euro bij elkaar en is op weg naar Tokyo

31 januari 2020

Bij BanBouw bouwen en onderhouden we niet alleen, maar zetten we ons ook in voor de (lokale) omgeving. Zo ook voor Niels Vink (17) uit Helmond. Deze jonge rolstoeltennisser denkt in mogelijkheden en werkt er keihard aan om komende zomer deel te mogen nemen aan de Paralympische Spelen in Tokyo. Daar helpen wij hem graag bij!
Niels, ook wel bekend als Niels on Wheels, heeft zich in korte tijd opgewerkt tot de top van de mondiale ranglijst. Hij wil zijn talent dan ook graag laten zien op het hoogste podium: de Paralympics van 2020 in Tokyo. Deelname is alleen voorbehouden aan de acht beste rolstoeltennissers ter wereld. Om één van deze acht te worden en blijven, staan de komende maanden voor Niels in het teken van deelnemen aan toernooien en daarmee punten verzamelen.Meedoen aan toernooien wereldwijd – en het reizen daarnaartoe – kost ontzettend veel geld.
Wij helpen Niels graag om zijn ultieme doel te bereiken. Voor iedere podiumplek op een toernooi dat hij speelt, ontvangt hij van ons een vastgesteld bedrag. In 2019 liep dit bedrag op tot 900 euro; een bedrag dat hij helemaal zelf verdiende. Pas was Niels op bezoek bij ons om zijn welverdiende cheque in ontvangst te nemen. Directeur Gijs van Doorn reikte de cheque persoonlijk uit aan deze jonge topsporter.

Ga zo door, Niels!


Naast deze sponsorbijdrage hebben we ook de Niels on Wheels Challenges in het leven geroepen, waarmee we geld inzamelen voor Stichting Niels on Wheels. Tijdens deze Challenges gaat Niels de meest uiteenlopende uitdagingen aan met bedrijven. De Challenges worden in samenwerking met BanBouw gefaciliteerd. Meer informatie is hier te vinden.