Nieuwbouwproject ’t Gouwe in Waddinxveen bereikt het hoogste punt

9 november 2021

In Waddinxveen wordt momenteel gebouwd aan de laatste fase van het winkelhart Gouweplein, met 23 grondgebonden woningen. Op vrijdag 5 november werd in aanwezigheid van de kopers, MRP Development en BanBouw het hoogste punt van nieuwbouwproject ’t Gouwe gevierd.  

Multifunctioneel wonen

Tijdens de feestelijke viering op de bouwplaats, kregen kopers de mogelijkheid om een van de woningen te bekijken. De 23 woningen -bestaande uit drie bouwlagen, met daaronder een kelder- liggen met de voorzijde aan het Spoorpad. Aan de achterzijde op de 1e verdieping  is een privéterras dat grenst aan de bestaande gezamenlijke daktuin. De woningen zijn zodanig ontworpen dat er rekening is gehouden met professioneel thuiswerken.

“Veel te doen, alles dichtbij”

De multifunctionele woningen van ’t Gouwe, waar je zowel kan wonen als werken, liggen in het hart van Waddinxveen. Het gevarieerde winkelcentrum Gouweplein is zeer goed bereikbaar met de auto via de A12, N207 en N454 en beschikt over 900 overdekte parkeerplaatsen voor het winkelend publiek. Daarnaast liggen er diverse openbare vervoersvoorzieningen om de hoek, waaronder het NS station Waddinxveen.